Consids team tom tog emot utmärkelsen. Foto: Press 

Consid gjorde bästa webben

Peter Hellgren, vd på IT- och managementbolaget Consid i Jönköping, fick inte gå upp som vinnare i tävlingen som årets stjärnskott på ”Entreprenuer of the year-galan” som arrangeras av revisionsbolaget Ernst & Young. Bolaget vann dock pris för Sveriges bästa webbplats i kategorin samhällskommunikation i en annan tävling.

— Klart man är besviken, som tävlingsmänniska vill man ju vinna, men samtidigt är det fantastiskt roligt att ha kommit så här långt, säger Peter Hellgren.

Totalt nominerades 700 entreprenörer till årets EY Entrepreneur Of The Year och till slut var det sex kvar i riksfinalen. För att få fram årets entreprenörer grillades alla av en namnkunnig jury bestående av flera höjdare inom svenskt näringsliv.

Genomskjutna av frågor

— Vi blev genomskjutna av frågor i olika intervjupass.

Årets stjärnskott blev Filip Tysander som driver klockföretaget Daniel Wellington. Resterande tävlande slutade på plats två. Årets entreprenör blev Fabian Bengtsson från Netonnet Group AB i Göteborg som i juni får representera Sverige i världsfinalen i Monte Carlo.

Pris på Nalen

I närheten av Stockholms stadshus där prisutvecklingen ägde rum, på Nalen, fick Consid alltså pris för bästa webbplats i tävlingen Web Service Awards.

Regler för kommentarer