Farmen. Säsong IX. 2016. Foto: Foto: Eric Josjö/TV4.

Farmen letar ny gård

Det började med att Cathrine Palmcrantz, utvecklare på näringslivsrådet, är bekant med TV-programmet Farmens producent. På så vis hamnade produktionen i Vaggeryds kommun, sedan har de trivts och stannat kvar.
– Nu vill TV4 ha en ny plats för att det ska vara variation för tittarna, säger Cathrine Palmcrantz.

Läs mer: Paolo Roberto njuter i Skillingaryd

Läs mer: Farmenproduktionen tillbaka igen

Läs mer: Det blir en fortsättning

Tv-programmet Farmen sänds på TV4 nu, men man är redan igång med planer inför nästa säsong. Men nu vill TV4 hitta en ny gård att vara på under inspelningarna.

Cathrine Palmcrantz berättar att när hon frågade producenten om de vill komma tillbaka nästa omgång också, så fick hon ett solklart svar i form av ett meddelande: "Ja!!!".

Det man nu letar efter är ett torp som är ganska nedgånget och slitet. Det får inte vara några bekvämligheter, utan gruppen ska kunna leva i torpet under enkla förhållanden. Vad som också är viktigt är att det måste finnas ett vattendrag nära gården så att deltagarna kan hålla sin hygien.

Inspelningarna äger rum ungefär mellan maj eller juni och fram till september.

– Vi har absolut ett utbyte av att de kommer till oss, så det är jätteroligt, säger Cathrine Palmcrantz.

Det står redan klart att produktionsteamet kommer att huseras i de gula paviljongerna. Det har de gjort förut och de säger att de trivs så bra där, menar Cathrine Palmcrantz.

Regler för kommentarer