Sportcheferna Johan Davidsson och Johan Hult (bilden) blir troligtvis kvar i HV71 trots att de har utgående kontrakt. Foto: Robert Eriksson

"Vill behålla Davidsson och Hult"

Sportcheferna Johan Davidsson och Johan Hult blir troligtvis kvar i HV71 trots att de har utgående kontrakt.

De har gjort ett kanonjobb, säger Peter Ekelund, general manager i HV71, till Jnytt.

Under våren 2014 skrev Johan Davidsson och Johan Hult på varsitt tvåårskontrakt med HV71 som går ut den 30:e april. Men duon kommer antagligen fortsätta sitt arbete även kommande säsong.

— Vi diskuterar och pratar eftersom jag har ett utgående kontrakt. Jag tycker att det här är det roligaste jobbet som finns, men i övrigt får jag hänvisa till mina chefer, säger Johan Hult till Jnytt.

Peter Ekelund, general manager i HV71, ser också positivt på en fortsättning i klubben för de båda sportcheferna.

— Det är absolut aktuellt att förlänga deras kontrakt, men det gäller att komma överens också. Vi ser gärna att de fortsätter hos oss, säger Peter till JP och fortsätter.

— Vi tittar på vad som har hänt under snart två år, men jag kan säga att vi har jättestort förtroende för både Johan och Johan. De var helt nya i de här positionerna, och jag tycker att lär sig varje dag.

Är det något du känner att de kan göra bättre?

— Det finns många saker de kan göra bättre. Men det är svårt att peka på något speciellt. Erfarenheten kan de bygga på men jag tycker de gör ett jättebra jobb.

Regler för kommentarer