Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Padel

Zlatans mystiska budskap om Jönköping – öppnar 2019?

Skiss på Jönköpings nya Padel Zenter.

Annons

JP har tidigare rapporterat om Zlatans nya satsning på Padel Zenter på Hedenstorp, som i mars 2018 fick grönt ljus av politikerna.

Zlatans padelsatsning blir på en yta på drygt 3 600 kvadratmeter och förutom nio spelplaner för padeltennis ska det finnas reception, omklädnings–och behandlingsrum, en stor butik och ett kafé. Framför entrén planeras det också för parkeringsplatser.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse. Padel är en sport på frammarsch och därför är det stort för mig att kunna erbjuda en modern hall med de allra bästa förutsättningarna för alla att spela, för både proffs och nybörjare, sa Zlatan Ibrahimovic i ett pressmeddelande när anläggningen i Årsta öppnade.

Annons

Annons

Men sedan i mars har det varit tyst Zlatan. Det har hittills varit fåordig information om när satsningen kan tänkas förverkligas. Tills på onsdagskvällen, då Zlatan gick ut med en tweet där det går att läsa: "Congratulations Jönköping you are next to get PADEL ZENTER #comingsoon #2019".

Tidigare i augusti invigde HV-profilerna Johan Davidsson, Niklas Hjalmarsson och Björn Melin ett nytt padelcenter på Rosenlund.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy