Annons

Annons

Annons

Bosebygd

Bil körde in i byggnad – tre till sjukhus

Text: 

En bil körde av okänd anledning in i en byggnad på Järnvägsgatan i Mullsjö på tisdagskvällen. Larmet kom klockan 21.34 och räddningstjänsten skickades tillsammans med polis och ambulans.

Fem personer drabbades i olyckan och tre av dessa kördes med ambulans till sjukhus.

En bil körde av okänd anledning in i en byggnad på Järnvägsgatan i Mullsjö på tisdagskvällen. Larmet kom klockan 21.34. OBS! Genrebild.

Olyckan, med en bil och fem personer inblandade, inträffade vid återvinningsstationen utmed Järnvägsgatan.

Inledningsvis fanns uppgifter om att två personer skulle föras till sjukhus. Den siffran korrigerades senare till tre.

Annons

Annons

– Men samtliga fem som fanns i bilen var vid medvetande och hade på egen hand tagit sig ut ur bilen när vi kom. De tre som ambulansen tog med sig åkte in för att kontrolleras som en försiktighetsåtgärd, säger Axel Röman, brandingenjör och ansvarigt befäl på olycksplatsen.

Av okänd anledning körde bilen in i en byggnad som, enligt räddningstjänsten, är under renovering. Polisen uppger att bilen körde in i en gipsvägg.

– Ja, det handlade inte om något bostadshus. Det fanns inga andra personer där när olyckan inträffade, säger räddningstjänstens Axel Röman.

Bilen fick bärgas.

– Vi stängde av vägen en stund, men den är inte speciellt mycket trafikerad vid den aktuella tidpunkten så det blev inga trafikproblem. De bilar som kom på vägen leddes om, säger Axel Röman.

Enligt polisens uppgifter var det halt på platsen och något brott i smaband med trafikolyckan misstänks inte.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan