Annons

Annons

Annons

Jönköping landsbygd väster

Grekisk ö i fokus från Jönköping Airport

Text

Jönköping Airport har fått en ny destination. I maj nästa år börjar researrangören Apollo med sitt eget flygbolag Novair flyga till den grekiska ön Zakynthos

En läcker bild från grekiska ön Zakynthos.

Apollo är således tillbaka i Jönköping efter några års frånvaro och är tillsammans med TUI och Ving den tredje researrangören med avgångar från flygplatsen nästa sommar.

Annons

— Fantastiskt glädjande, en riktig pangnyhet att vi nu kan erbjuda en ny och så spännande destination som Zakynthos är såklart jätteroligt. Minst lika positivt är det också att vi får ytterligare en researrangör som satsar på Jönköping och vår region, säger Henrik Älverdal marknadschef för Jönköping Airport i ett pressmeddelande.

Annons

En populär ö

Zakynthos beskrivs som en populär ö som ligger längst söderut i den joniska ögruppen, där finns både avkoppling och nöjesliv. Den grekiska ön har flera orter som passar för vuxna (Argassi), barnfamiljer (Tslivi), och ungdomar (Laganas) ,samtliga med kort och bekväm transfertid. Huvudstaden Zakynthos Stad är väldigt vacker och har en mysig strandpromenad.

Tre avgångar

Flygplanstypen som kommer användas är en Airbus 321NEO. Antalet stolar uppgår till 221 per flight. Första avgången från Jönköping genomförs den 12 maj och följs därefter av ytterligare två, den 19 respektive 26 maj.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan