Annons

Annons

Annons

Hockeyfest på sajten – vi livesänder Skillingaryd–Rydaholm: ”Fantastiskt roligt”

På fredag kväll är det derby i Movalla ishall. Skillingaryds IS tar emot Rydaholms SK i Hockeytrean. Tidningen kommer att vara på plats och livesända matchen på våra nyhetssajter VN.se och JP.se.

– Fantastiskt roligt! Vi vet att det är stort intresse kring den här matchen och jag längtar redan till fredag kväll, säger Christian Ahlin, som kommenterar matchen.

Här kan du bli Premium-kund.

Svarttröjade Skillingaryds IS möter Rydaholms SK på fredag och tidningen sänder matchen på webben.

Hall Media, där både Värnamo Nyheter och Jönköpings–Posten ingår, har under senare tid satsat på livesänd sport på webben.

– Det har varit väldigt uppskattat och vi ser ett stort intresse, säger tidningens reporter Christian Ahlin.

Annons

Annons

Hall Media har tidigare bland annat livesänt fotboll, handboll och ishockey.

– Vi har tidigare visat ishockey från Hockeytrean från Västergötland. Nu känns det jättebra att vi kan erbjuda våra läsare av våra småländska nyhetssajter den här möjligheten.

– Vi vet att det finns ett stort intresse för Skillingaryds IS. Jag skulle vilja säga att det är klassisk hockeymark. SIS spelade många säsonger i näst högsta serien på 1960– och 70–talet. Lag som Malmö och Rögle var i Skillingaryd då. Det är visserligen många år sedan men det sitter kvar i väggarna där nere, säger Christian Ahlin.

Numera spelar Skillingaryds IS i Hockeytrean södra D och möter på fredag Rydaholms SK i den nionde omgången.

– Det är två lag som har börjat ganska tveksamt. Framför allt trodde jag SIS skulle gå bättre. Men Rydaholm ska inte underskattas. De vill nog gärna åka från Movalla med tre poäng, funderar Ahlin.

Matchen börjar klockan 19 på fredag kväll. Sändningen startar fem minuter innan och är tillgänglig för Premiumkunder.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan