Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Öggestorp

Ännu ett lager har byggts på Stigamo

Det nya tredjepartslagret på Torsvik som öppnas i april i år.

Annons

Nybrobaserade och tredjepartsföretaget Emotion Logistics blir det senaste tillskottet på industriområdet Stigamo söder om Jönköping. Inflyttning är beräknad till april i år och mellan 15 och 20 arbetstillfällen skapas.

Den moderna och skalbara logistikanläggningen har byggts av Tosito i SIDOG Fastigheter.

— Vi bygger för att hantera en mycket krävande logistik till både retail och direkt till konsumenter över hela världen. Med fortsatt stort förtroende att få driva och utveckla logistiken för många starka varumärken krävs vidare expansion. Fastighetsägaren är en otroligt ambitiös och väletablerad aktör, säger Markus Kinnander, vd för Emotion Logistics i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Sjätte anläggningen

I lagret ska logistiken hanteras i en automatiserad lösning genom konceptet Autostore som levereras av Element Logic. Verksamheten kommer i april att sysselsätta minst ett 15-tal medarbetare där rekrytering nu påbörjats.

— Detta blir vår sjätte anläggning i Sverige och vi passerar nu 40 000 kvadratmeter logistikytor. Våra olika lager har unika specialiteter inom bla konfektion, reservdelar, accessoarer, inredning och skönhetsprodukter. Tillsammans med Element Logic ser vi nu ytterligare möjligheter att tillföra värde i ett snabbrörligt handelslandskap. Vi är otroligt glada för vårt partnerskap och att få sätta igång i Jönköping, säger Markus Kinnander.

Markus Kinnander, vd på Emotion Logistics.

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy