Annons

Annons

Annons

Ishockey

HC Dalen förlänger med center: "Viktigt att ha sådana grabbar i laget"

Text

HC Dalen är i full gång med att sätta truppen inför kommande säsong. Nu har klubben förlängt med ytterligare en spelare. Centern Anton Johansson är den senaste spelaren att förlänga sitt kontrakt.

Anton Johansson har förlängt sitt kontrakt med HC Dalen. Kommande säsong blir hans sjätte i klubben.

Förutom en kort sejour i Belgien i början av säsongen har den 25-årige centern Anton Johansson varit HC Dalen trogen sedan 2014. Nu förlänger han kontrakt med ett år.

Annons

HC Dalens tränare Pelle Gustafsson om kontraktsförlängningen:

Annons

– Vi har försökt att behålla en del av stommen. Anton har varit i klubben länge och det är viktigt att ha sådana grabbar i laget.

I Belgien förstördes säsongen av skador och Johansson noterades bara för två matcher innan flyttlasset gick tillbaka till Norrahammar.

Så här kommenterar Johansson den föregående säsongen och kontraktsförlängningen:

– Min tid i Belgien var helt okej och det var kul att ha provat på spel utomlands. Däremot saknade jag Dalen, det måste jag erkänna, så det var kul att få möjligheten att återvända.

– Får vi bara ihop alla pusselbitar så kan detta bli väldigt bra kommande säsong och det är en stor anledning till att jag valde att förlänga. Det tillsammans med att jag trivs väldigt bra i föreningen med personerna som arbetar runtomkring laget, spelare, ledare och våra fans.

Föregående säsong noterades Anton Johansson för fyra mål och tre assist på 20 matcher i HC Dalen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan