Annons

Annons

Annons

Ishockey

HV71:s gåva till vårdpersonalen på Ryhov

Text

Publiken i Kinnarps kan inte njuta av varken snacks eller hockey. HV71 tömmer därför sitt lager på godis, dricka och handsprit för att ge det till Länssjukhuset Ryhov.

– Vi är precis som alla andra och vill bidra till något positivt i den här svåra tiden, säger HV:s kommunikationschef Johan Freijd.

Anders Ledhagen, chef för food & beverage för HV71.

Under förmiddagen packade HV71:s chef för mat och dryck, Anders Ledhagen, en bil full med varor. Det handlade om snacks, dricka och handsprit som blivit över när HV71:s säsong fick ett abrupt slut efter spridningen av coronaviruset.

Annons

Annons

– Vi har massa grejer över eftersom säsongen tog slut tidigare och då ville vi göra en bra sak. Anders fyllde bilen med två stora vagnar med varor och körde ett första lass. Det åker vi med idag sen åker vi säkert med fler grejer, vi håller på och inventerar, säger Johan Freijd, kommunikationschef för HV71.

Varför gör ni det här?

– Vi är precis som alla andra och vill bidra med något positivt i den här svåra tiden, säger Johan Freijd.

Johan Björk är verksamhetschef på akutkliniken på Ryhov och han berättar att det kom som en överraskning.

– Det var personal som gick runt med kassar och gav ut godis, dricka och handsprit bland annat. Det var väldigt trevligt att få. När det är mycket att göra är det bra att få ett extra tillskott. Det är inte så ofta sånt här händer, det var trevligt att HV71 tänkte på oss, säger han.

Han berättar att det var första gången som kliniken fick gåvor på det här sättet. Men om fler vill skänka något så rekommenderar han att de hör av sig först.

– Vi tar tacksamt emot det. Vi vill ju inte ha för mycket folk på sjukhuset nu i coronatider, säger han.

Här kan ni se HV71:s inlägg på Twitter om det:

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan