Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Coronaviruset 2020-2021

Corona stänger Junedalsskolan – vi sände presskonferensen från skolan

Redan för ett par veckor sedan märktes coronakrisen av på Junedalsskolan i form av hög frånvaro bland elever och lärare. Från den 30 mars kommer undervisningen att bedrivas på distans under en period eftersom två i personalen har blivit coronasmittade.

Annons

Personal på Junedalsskolan har smittats av det nya coronaviruset. Därför kommer skolan att bedriva distansundervisning under kommande vecka.

Följ presskonferensen på Junedalsskolan här med start 10.00.

Inbäddat innehåll

Under söndagen fick vårdnadshavare till barn på Junedalsskolan i Jönköping beskedet att personal på skolan var smittad av det nya coronaviruset och att undervisningen kommer att bedrivas på distans under vecka 14 med start i dag, måndag 30 mars.

Annons

Annons

Jönköpings kommun har bjudit in till en presskonferens klockan 10.00 under måndagsförmiddagen. Skolans rektor Irena Hanzek, Ylva Millback, chef för grundskolan i Jönköpings kommun, och skolläkaren Jenny Lorefors kommer att delta på presskonferensen. Läs tidningens intervju med rektor Irena Hanzek här.

Tidningen sänder live från presskonferensen och du kan följa den i spelaren ovan. Efteråt kommer du att kunna se reprisen i samma artikel.

Tidningen besökte Junedalsskolan i mitten av mars för att rapportera om hur skolan har påverkats av coronakrisen. Då hade skolan högre frånvaro än vanligt, både från elever och lärare. Läs reportaget här:

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy