Annons

Annons

Annons

Innebandy

Nordh återvänder till JIK

Text

Den tidigare JIK-stjärnan Andreas Nordh är tillbaka i Sverige och har valt att skriva på för sin gamla klubb igen.

– Det finns ett stort driv hos den här gruppen, säger han i ett pressmeddelande.

Andreas Nordh har gjort en säsong i den schweiziska toppklubben Floorball Köniz. Men det är inte på grund av en mindre lyckad säsong som den 28-årige forwarden återvänder till Jönköping IK. Andreas Nordh gjorde flest poäng av alla importer i ligan, 30 mål och 15 assist.

Annons

Annons

– Personligen så blev det en väldigt bra säsong där jag känner att jag har tagit stora kliv i min utveckling både i spelet och i ansvarstagandet. Jag var ju med och spelade upp JIK i SSL för 3 säsonger sedan så nu vill man inget hellre än att göra allt för att hjälpa laget att gå till slutspel, säger han i ett pressmeddelande.

Han har tidigare gjort sju säsonger i JIK och har Huskvarna IK som moderklubb. Nu ser han fram emot den kommande säsongen.

– Det finns ett stort driv hos den här gruppen att hela tiden utvecklas, en väldigt bra ledarstab och en vilja hos alla att ta nästa steg så nu är det dags. Det här kommer bli riktigt kul.

Alexander Tavs från JIK:s sportgrupp om nyförvärvet:

– Vi har sett honom en hel del under säsongen och det han har visat upp gör att vi är övertygade om att han med den här säsongen i ryggen kommer visa publiken i SSL hur bra han är och vara en väldigt viktig spelare för oss i jakten på slutspel.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan