Annons

Annons

Annons

Huskvarna

Bilist körde in i husvägg – troligt sjukdomsfall bakom singelolyckan

Text

Ett äldre par i 75-årsåldern körde in i en husvägg vid Alfred Dalinskolan i Huskvarna på måndagen. Enligt polisen rörde det sig om ett sjukdomsfall – och båda personerna fördes till sjukhus.

En bil med två personer i körde rätt in i en husvägg vid Alfred Dalinskolan på måndagen. De drabbade fördes till sjukhus.

Annons

Annons

Räddningsstyrkor från Jönköping och Huskvarna larmades till Alfred Dalinskolan i Huskvarna vid 11-tiden på måndagen. Även tre ambulanser och ett antal polispatruller skickades till platsen.

En personbil med totalt två drabbade personer hade körde in i en husvägg. Paret som färdades i bilen, båda i 75-årsåldern, fick föras till sjukhus med ambulans.

Björn Öberg, presstalesperson på polisen, uppger att den troliga orsaken till olyckan var att föraren drabbats av ett sjukdomsfall.

– Jag har inga uppgifter om skadeläget, men en patrull har talat med paret på sjukhuset och det är ju ändå ett tecken på att det inte rör sig om livshotande skador, säger Björn Öberg.

Inbäddat innehåll

Janne Johansson, tidningens reporter på plats, berättar att bilen körde över vägen och träffade ett stängsel innan det tog stopp mot husväggen. Inga andra personer ska ha kommit till skada.

Annons

Polisen har talat med vittnen på platsen och dokumenterat skadorna i området. Man kommer att utreda olyckan och en anmälan om vårdslöshet i trafik kan bli aktuellt.

Efter olyckan var det begränsad framkomlighet vid platsen, men trafiken kunde långsamt passera.

Bilen behövde bärgas från platsen.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan