Annons

Annons

Annons

Annons

Lagan

TV: Här får hon en mus på besök i brallan

Åza Holm Skoglund.

Annons

Du har säkert själv suttit med lite myror i brallan, men att bokstavligen ha en mus i byxan?

Det var något som Åza Holm Skoglund fick uppleva under påskhelgen. Hör hennes smittande skratt i klippet.

– Det kittlade något hysteriskt, avslöjar Åza efter det oväntade besöket.

Inbäddat innehåll

Det var på påskaftonen som den väldigt udda händelsen inträffade.

– Det hela började med att vi fick syn på vår katt som jagade en mus i en buske. Jag tyckte det såg lite så lustigt ut så jag började filma, återberättar Åza som är född och uppvuxen i Tidaholm men som numera bor i Lagan, Ljungby.

Annons

Annons

För att göra det lite mer bekvämt för sig själv satte Åza sig ned på familjens gräsmatta, vilket skulle visa sig få konsekvenser. Helt plötsligt hoppade musen ned från busken och sprang raka vägen upp i hennes byxben.

– Jag är inte rädd för möss och heller vanligtvis inte särskilt kittlig, men det här var en helt galen känsla. Jag har aldrig varit med om något som kittlat så hysteriskt som när musen sprang runt där inne, skrattar hon.

Åza, som alltså till en början filmade skeendet, fick av förklarliga skäl annat att tänka på och avbröt sin inspelning. Som tur var tog hennes make David vid filmningen där Åza slutade och lyckades föreviga händelsen, som nu sprids på sociala medier.

– Senast jag kollade hade klippet 4800 visningar och 90 personer hade delat vidare klippet, berättar den musattackerade Åza och fortsätter:

– Det var en rolig grej, man har ju hört talas om att ha myror i brallan men att ha en mus i brallan är något nytt.

Har folk kontaktat dig på något sätt efter det här?

– Ja, jag har fått en del vänförfrågningar, mest från äldre obekanta män. Men annars så har det varit många kommentarer på klippet, dels egna vänner, men också främlingar som taggar sina vänner. Jag åkte på träning dagen efter och där tyckte man att det var bland de roligaste klippen de någonsin sett, skrattar Åza.

Se klippet i spelaren ovan.

Se även andra klipp som blivit virala:

Annons

Annons

Till toppen av sidan