Annons

Annons

Insändare
Man får vad man rösta på

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Nya Karolinska universitetssjukhuset är typiskt exempel på hur fel det kan gå när privatiseringen gått för lång, tycker insändarskribenten.

Annons

Det var någon som uttryckte sig om att ytterst ansvariga för dagens problem var/är politikerna. Jag skulle vilja påstå att det är vårt/väljarnas fel. Så länge vi röstar på partier som anser att det viktigaste i vårt samhälle är borttagande av saker som, fastighetsskatt, arvsskatt, förmögenhetsskatt, diverse bolagsskatter, värnskatt och jobbskatteavdrag med flera. Att sälja av och privatisera som innebär vinstjakt och maximering, ja då kommer det att förbli så här med samma problem nästa pandemi.

Stockholm är ju ett utmärkt exempel på detta borgerliga styre. Man bygger världens dyraste sjukhus som givetvis ska drivas privat, man renoverar Östermalms saluhall för sådär en miljard ( hoppas humrarna trivs) så prioriterar man där och resultatet vet vi. Nedprioriteringar av vårdcentraler och akutsjukhus där hundratals ska väck till förmån privata vårdakuter, vårdval och nätläkarbolag. Tyvärr är kärnan av väljare där ungefär som Trumps "aldrig om det så blir världskrig röstar vi rött".

Annons

En som bytt

Annons

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy