Annons

Annons

Annons

Innebandy

Nyckelspelare stannar i FHIB: ”Kommer ta många med storm”

Text

Fagerhult Habo fortsätter presentera lagnyheter inför kommande säsong i den svenska superligan. Nu står det klart att en av förra säsongens bästa poängplockare blir kvar i klubben.

Jeff Adolfsson har spelat i FHIB sedan 2015 och har nu skrivit på ytterligare en kontraktsförlängning.

Fagerhult Habo har värvat Jesper Ekström och förlängt kontrakten med ett par av den serievinnande truppens nyckelspelare. Nu står det klart att ytterligare en stannar.

Annons

Jeff Adolfsson, fyra i den interna poängligan med 27 poäng, har skrivit på ett nytt kontrakt och följer med FHIB upp i SSL.

Annons

– Vi är otroligt glada över att Jeff väljer att stanna hos oss. Han var en nyckelspelare hos oss förra säsongen och kommer vara det även nästa år. Det är en spelare som spelar med otroligt mycket speed och kan alltid bjuda på det oväntade. Krydda det med att han också är bland de bäst tränade i hela truppen vid 31 års ålder så tror jag han kommer ta många med storm även i Sveriges högstaliga, säger lagets assisterande tränare Fredrik Frendin, i ett pressmeddelande.

– Han är otroligt omtyckt i laget där han går väl ihop med alla, han är nästan som en pappa för vissa och det kan man ju inte heller bortse ifrån. Alla i hela föreningen är överlyckliga över att Jeff stannar, det är jag helt övertygad om.

Adolfsson anslöt till Fagerhult Habo 2015 och har innan dess spelat i IBF Örebro, Värnamo IK, Östra SK, Månsarps IBK, samt juniormatcher med Jönköpings IK.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan