Annons

Annons

Annons

Annons

Basket

Forward stannar i Stars: ”Stora lag byggs av stora karaktärer”

Text: 

Det har varit tyst runt spelarsidan för Wetterbyden Stars under vårens silly season. Men nu har de presenterat en första kontraktsförlängning och hintar på sin hemsida om att fler är på gång.

Jonatan Bohman har kritat på ett nytt treårskontrakt med Wetterbygden Stars.

Wetterbygden Stars har nu säkrat sin första kontraktsförlängning inför kommande säsong. Först ut från fjolårstruppen att sätta namn på papper är Jonatan Bohman, som har skrivit på ett treårsavtal.

Annons

– För mig och min sambo passar det utmärkt med ett treårsavtal i och med hennes studier här, nu vet vi bägge vad vi har att förhålla oss till och det känns tryggt. Vi har sedan vi kom till Jönköping/Huskvarna trivts bra i stan vilket naturligtvis bidragit till det här beslutet, säger Bohman i en kommentar.

Annons

– Jag ser fram emot att få Gabo Loaiza Perez som coach och att få lära utav honom samtidigt som jag inser vikten av att jag och resten av laget hjälper honom i hans utmaningar som ny coach på den här nivån. Gabo är en riktig “basketnörd” och jag är övertygad om att vi tillsammans går mot en stark säsong. Jag vill även passa på och tacka föreningen för förtroendet genom att skriva ett avtal över tid och inte bara över ett år, det känns inspirerande och jag ska försöka motsvara förväntningarna på bästa tänkbara sätt, fortsätter han.

Bohman har spelat i klubben sedan säsongen 2018/19 då han kom från Alvik.

– Jonatan Bohman är en spelartyp som alla coacher måste älska att ha i sitt lag. Han har bara ett läge när han spelar och han har bevisat för alla att han aldrig ger upp. Lika viktig han är för oss som spelare, lika viktig är han som individ betraktat. Den karaktär han besitter är inget man bara hittar hur som helst och i den bemärkelsen är jag extra glad att han nu tillhör oss. Han är en ärlig människa som kommer att fortsätta att ställa krav både på mig som coach, sina lagkamrater och inte minst sig själv. Stora lag byggs av stora karaktärer och Jonatan Bohman är en av dom, säger Gabo Loaiza Perez.

Annons

Annons

Till toppen av sidan