Annons

Annons

Annons

Jönköping

Man allvarligt skadad vid fallolycka

Text

En man i 40-årsåldern skadades allvarligt vid en fallolycka på Väster i Jönköping på onsdagen. Mannen fördes till Linköpings Universitetssjukhus där han opererades för sina skador.

OBS: Genrebild

Olyckan inträffade på Barnarpsgatan vid 14.15-tiden. Mannen, som är i 40-årsåldern, ska ha fallit i samband med arbete och misstänks ha slagit i huvudet.

Annons

Han skadats allvarligt och fördes till neurokirurgiska intensivvårdsavdelningen i Linköping för vidare vård.

Annons

Olyckan skedde enligt polisens presstalesperson Thomas Agnevik i eller vid en av Tekniska Högskolans lokaler, men det är oklart hur olyckan gick till.

Polisen betecknar händelsen som en arbetsplatsolycka, men det är inte helt klart vad som skett i nuläget. En utredning om vållande till kroppsskada har inletts.

– Det är en rutinåtgärd kan man säga i och med att personen fördes till sjukhus med ambulans. Ärendet kommer att granskas av en åklagare, så vi får se var det landar, säger Thomas Agnevik, polisens presstalesperson.

Senare på torsdagen meddelade pressansvariga på Linköpings Universitetssjukhus att mannen opererades för sina skador på onsdagen och att han under torsdagen fortfarande låg kvar på sjukhuset.

Det handlar om allvarliga skador, men mannens tillstånd är stabilt.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan