Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Han tar taktpinnen för kommunala kulturskolan

Att kunna hantera ett instrument är uppenbarligen en kunskap som värderas hos en kulturskolechef. Även föregångaren Victor var musikalisk.

Annons

Lagom till terminsstart kommer Vaggeryds kommun att ha en ordinarie chef på plats för den kommunala kulturskolan. Det blir Staffan Boberg, som i dag är chef för Gnosjös musikskola.

Efter att tjänsten som kulturskolechef varit vakant i något år är den alltså tillsatt igen. Senast på posten som ordinarie var Jan Eric Victor, 65 år. Under tiden därefter har Christer Sandén varit tillförordnad chef.

Staffan Boberg är 63 år och bor i Jönköping, men i den information som finns på kommunens hemsida säger han ”Jag ser mycket fram emot att arbeta i min hemkommun, med ett föreningsliv och personer som jag känner sedan tidigare, men just nu är mitt fokus helt på min tjänst här i Gnosjö som jag avslutar den 14 augusti”.

Annons

Annons

Förklaringen är att det var relativt nyligen som han och frun Kerstin lämnade Vaggeryds kommun, där han har sina rötter.

Staffan Boberg tillträder som kulturskolechef i Vaggeryds kommun den 17 augusti 2020.

Jan Eric Victor, tidigare kulturskolechefen, lämnade posten för något år sedan.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy