Annons

Annons

Annons

Basket

Skarpskytten fortsätter i Stars: ”Jag är riktigt laddad”

Text

Wetterbygden Stars fortsätter att bygga sin trupp till kommande SBL-säsong. Nu står det klart att Erik Juhlin, född år 2000, har förlängt sitt kontrakt.

– Jag trivs extremt bra i både föreningen och i bygden, säger Juhlin.

Erik Juhlin fortsätter i Wetterbygden Stars.

Erik Juhlin kommer ursprungligen från värmländska Arvika men har de senaste säsongerna spelat basket för Wetterbygden Stars.

Vintern 2019/2020 noterades trepoängsspecialisten för tolv SBL-matcher för Stars och 13 matcher för föreningens lag i basketettan.

Annons

Annons

Nu står det klart att Stars vill se mer av 190 centimeter långe Erik Juhlin. Den lovande spelaren har förlängt sitt avtal med ett plus ett år.

”Med ett skott av högsta SBL-klass finns det alla förutsättningar för ett genombrott”, skriver Wetterbygden Basketball på sin webbplats.

– Jag är riktigt laddad för en fortsättning i Wetterbygden Stars eftersom det har kommit att bli som hemma för mig. Jag trivs extremt bra i både föreningen och i bygden. Jag är säker på att Gabo Loaiza Perez kan göra mig till en bättre och mer självsäker basketspelare. Jag ser fram emot att få sätta igång arbetet och inte minst, att få träffa alla mina underbara lagkamrater som naturligtvis även de kommer vara fortsatt viktiga för mig, säger Erik Juhlin i en kommentar på sin klubbs webbplats.

Gabo Loaiza Perez, som nyligen utsågs till att bli Stars nye huvudtränare, säger så här om att Erik Juhlin även i fortsättningen kommer att bära Stars-linnet:

Annons

– Vi är alla mycket glada över att Erik väljer att fortsätta sin karriär med oss i Wetterbygden Stars. Erik är hungrig på att lära sig mer, en förutsättning för vem som helst som har ambitionen att förvalta sin talang. Alla vet vad han är kapabel till offensivt men han behöver fortsätta utveckla sin spelförståelse och sin defensiv för att bli mer konsekvent i sitt spel. Jag ser fram emot att fortsätta hjälpa honom med detta arbete.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan