Annons

Annons

Annons

Insändare
Skolklass: Vi får vara nöjda att vi kan fira alls

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändare/Vaggeryd

Fenix och Skolverket fattade rätt beslut inför studenten, skriver en skolklass i Vaggeryd.

Vi är en klass på elva elever i Vaggeryd som tar studenten den 12 juni. Vi tycker att Fenix och Skolverket har tagit rätt beslut. Studenten är något man har längtat efter under alla åren i skolan men detta året satte covid-19 stopp för det, tyvärr. Men enligt oss är det bara att bita i det sura äpplet och göra det bästa av situationen.

Annons

Annons

Vi hoppas att alla andra utgångselever kan tänka om och tänka som vi. Vi måste skydda de äldre och alla andra människor. Det blir inte det vanliga utspringet, utan ett litet istället. Det blir inte heller en stor folkmassa runt alla studenter, utan vi har fått besked om att endast TVÅ familjemedlemmar per elev får fira eleven på skolan. Vi tycker som sagt att det är helt rätt, det Fenix har gjort och vi är på deras sida.

Vi är nog den enda klassen i länet som tycker detta är det rätta. För vad ska man göra? Man kan ju inte jaga bort viruset eller skrämma bort det. Det fattar väl vem som helst. KOM IGEN NU! Vi får vara nöjda att det ens blir ett litet firande än att det inte blir något alls. Visst hade det varit roligare med ett vanligt firande, men nu måste vi ta oss i kragen och som sagt bita i det sura äpplet.

SA17

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan