Annons

Annons

Annons

Annons

Vaggeryd

Udda trafikolycka i villaområde – bil och åkgräsklippare i krock

En åkgräsklippare och bil var inblandade i en kollision i Skillingaryd på tisdagen.

Annons

En något ovanlig trafikolycka inträffade på Sturegatan i Skillingaryd på tisdagen. En bil och åkgräsklippare kolliderade i villaområdet – och en man i 80-årsåldern fick föras till sjukhus.

Räddningstjänsten, ambulans och polis larmades till Sturegatan i Skillingaryd vid klockan 17.05 på tisdagseftermiddagen.

Vid räddningsstyrkornas framkomst visade det sig att en personbil och åkgräsklippare krockat med varandra i villaområdet.

– Det befann sig två personer i bilen och en på gräsklipparen. Av okänd anledning blev det en kollision mellan fordonen, säger räddningstjänstens ledningsoperatör.

Annons

Annons

Tidningens reporter Gunnar Höglund befann sig på olycksplatsen. Han berättade att åkgräsklipparen först låg vält på vägen, men att det i övrigt var relativt lugnt på platsen.

– Föraren till personbilen plåstrades om på plats och behövde aldrig föras till sjukhus, säger Gunnar Höglund.

Däremot fick mannen som åkte på åkgräsklipparen transporteras till sjukhus. Enligt polisens presstalesperson Monica Bergström var det en man i 80-årsåldern som skadades i samband med händelsen. På tisdagskvällen fanns det fick inga kända uppgifter om skadeläget.

Polisen har hållit förhör med de inblandade och en anmälan om trafikolycka kommer att skrivas.

Personbilen behövde bärgas från platsen.

Annons

Annons

Till toppen av sidan