Annons

Annons

Annons

Porträtt

Hanna Möllås vill hjälpa människor till ett bättre sexliv – nu startar hon podd: ”Brinner för att förändra synen på sexualitet i kyrkorna”

Reumatismen tvingade barnmorskan Hanna Möllås att söka efter ett nytt sätt att försörja sig på. Hon studerade vidare till sexolog. Vägvalet blev så lyckat att det i dag har utmynnat i fyra böcker i ämnet och ett aldrig sinande kundunderlag som terapeut. Nu väntar nästa utmaning: en podcast om lust, sex och relationer.

– Lustpodden ska den heta och ska rikta sig till alla som söker svar om sex och samliv, det är ett sätt för mig att nå de som kanske inte har råd med en sexolog, säger den 46-åriga Huskvarnaterapeuten.

Text

Hanna Möllås är auktoriserad sexolog och har sin klinik i Stockmakaren i Huskvarna. Nu ska hon starta en podcast på temat sex och samlevnad, Lustpodden.

Bild: Torbjörn Berlstedt

Annons

Sammanlagt har hon samlat på sig 800 högskolepoäng. Hennes världsbild och kunskapstörst känns oändlig. Ändå ville ödet att hon stannade i sin gamla hemstad Huskvarna. Kliniken har hon sedan tio år i Stockmakaren. Det är här vi ses.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på jp.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan