Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

HC Dalens succébesked – Martin Thörnberg skriver nytt kontrakt: ”Jag hade inget annat att göra”

Här kommer ett riktigt glädjebesked för HC Dalen-supportrarna: Storstjärnan Martin Thörnberg skriver på ett långtidskontrakt med klubben.

Bild: Patrik Sjöblom, Erik Boström

Annons

Martin Thörnberg, 37, har minst sagt gjort succé i HC Dalen efter att han skrev på ett provisoriskt kontrakt med Norrahammarsklubben i slutet på förra året.

Vid lunchtid på fredagen kom HC Dalen dock med beskedet att Martin Thörnberg nu har skrivit på ett långtidskontrakt, som gäller även hela nästa säsong.

– Jag hade inget annat att göra så jag fick helt enkelt förlänga med Dalen. Nej, men ärligt så känns kroppen riktigt bra så det är fantastiskt roligt att få fortsätta spela ishockey som är det roligaste jag vet. Jag är tacksam över att få fortsätta i Dalen då jag trivs väldigt bra i föreningen, allt ifrån lagkamrater, tränare och personer runt laget, det är en väldigt professionell förening, säger Martin Thörnberg till klubbens hemsida.

Annons

Annons

Pelle Gustafsson, tränare och sportchef, fyller i:

– Vi har en relativt ung trupp där han delar med sig av sin rutin och ledaregenskaper men samtidigt tävlar och ställer krav på sin omgivning och lagkamrater. Så, självklart betyder det oerhört mycket för hela föreningen att kunna knyta till sig en spelare av den kalibern Martin besitter, säger Pelle Gustafsson.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy