Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Dalen förlänger med tre viktiga pjäser: ”Hans karaktär är något som verkligen sticker ut”

Oscar Malm har varit given i Dalenkassen. Nu förlänger han med klubben, precis som bröderna Röykås-Marthinsen.

Bild: Magnus Sundvall, Carl Ljungquist

Annons

Skillingarydssonen Oscar Malm kom inför säsongen från Nyköping. I Dalen har han vuxit ut till en av lagets bästa spelare och har varit given förstamålvakt under säsongen. Nu står det klart att han spelar i Norrahammarsklubben även nästa säsong.

– Oscar har gjort en kanonsäsong och det är tydligt att han är en viktig spelare för oss så det känns självklart väldigt bra att han valt att stanna kvar hos oss även nästa säsong. Han är väldigt noggrann i allt han gör och har höga krav på sig själv och sin omgivning oavsett om det är träning eller seriematch, säger Dalens tränare Pelle Gustafsson till klubbens hemsida.

Annons

Annons

Malms kontrakt förlängs över nästa säsong. Det gör också två andra kontrakt. Nämligen bröderna Andreas och Kristian Röykås-Marthinsens.

– Andreas är våran kapten och bara det signalerar om hur viktig han är för oss med hans ledaregenskaper. Hans karaktär är något som verkligen sticker ut på ett positivt sätt både på och utanför isen, säger Gustafson och fortsätter_

– Kristian har gjort det fantastiskt bra och är i inledningen av sin seniorkarriär. Han tar kliv i rätt riktigt hela tiden och är viktig i vår offensiv. Han vill verkligen någonting med sin ishockey och det visar han genom sin karaktär, en viktig röst på isen och i omklädningsrummet som ställer krav på sin omgivning.

Oscar Malm har varit riktigt bra för HC Dalen den här säsongen.

Bild: Magnus Sundvall

Kristian Röykås-Marthinsen.

Bild: Carl Ljungquist

Andreas Röykås-Marthinsen.

Bild: Carl Ljungquist

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy