Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Poängmaskinerna förlänger med HC Dalen: ”Har alla möjligheter att ta ytterligare kliv”

Totalt har de svarat för 87 poäng i Dalen den här säsongen. Nu förlänger klubben avtalen med Adam Hirsch, Anton Johansson och Henrik Neubauer.

Bild: Magnus Sundvall, Carl Ljungquist

Annons

Just nu sitter HC Dalen och väntar på vilket motstånd som väntar i hockeyettans slutspel. Under tiden passar man på att förlänga några kontrakt.

Det handlar om Adam Hirsch, Anton Johansson och Henrik Neubauer.

Hirsch och Neubauer har bildat en fruktad kedja med Martin Thörnberg och trion har öst in poäng under säsongen.

– Henrik har visat upp vilka kvaliteter han besitter och ligger i toppen av poängligan så det går inte sticka under stolen om hur viktig han är för oss. Liksom Adam Hirsch är han en av våra ledande spelare och har tagit steg framåt hela tiden och kommer bara bli bättre så det känns fantastiskt roligt att Henrik väljer att köra vidare i Dalen, säger Dalentränaren Pelle Gustafsson och fortsätter:

Annons

Annons

– Adam har gjort en kanonsäsong och blivit en ledande spelare på isen det ser man om inte annat på hans poängproduktion. Han har alla möjligheter att ta ytterligare kliv framåt i sin karriär så det väldigt bra att Adam väljer att förlänga sin vistelse i HC Dalen.

Även en av lagets assisterande kaptener Anton Johansson har alltså också förlängt sitt kontrakt.

– Anton är en spelare med stort hjärta för HC Dalen och viktig för yngre spelare och nya spelare som inte varit i föreningen tidigare. Samtidigt är han en viktig röst både på och utanför isen och självklart en duktig ishockeyspelare. Hans hjärta för föreningen gör att han nu kommer anställas av HC Dalen på en viss procent där hans uppdrag kommer att ligga på marknadsavdelningen med att knyta till sig nya sponsorer och få fler att få upp ögonen för föreningen.

Kontrakten med alla tre förlängs med ett år.

Adam Hirsch och Henrik Neubauer jublar efter ett av duons alla mål. Foto: Magnus Sundvall

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy