Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Csaba Bene Perlenberg

ledare borgerligJönköping

Csaba Bene Perlenberg
TV: Vänstern och KD i Almedalen • JP Ledare med gäster

Detta är en opinionstext.Tidningens hållning är oberoende borgerlig.

Emma Høen Bustos, Anna Herdy och David Lega samt Jessica W. Sandberg är med i kvällens program. Foto: Fredrik Persson/TT.

Annons

Efter att ha varit inställt förra året är Almedalsveckan tillbaka! JP Ledare med gäster analyserar och kommenterar sönddagens två partiledartal av Vänsterpartiets Nooshi Dadgostar och Ebba Busch, partiledare för Kristdemokraterna.

I dag söndag inleds Almedalsveckan efter att ha varit inställd förra året. I år är politikerveckan extra angeläget med anledning av den pågående regeringskrisen. Nytt för i år är att veckan är kortare, helt digital och partierna får dela på dagarna. I dag talade Nooshi Dadgostar (V) och Ebba Busch (KD).

Annons

Annons

Se det websända politikprogrammet JP Ledare med gäster som analyserar, kommenterar och begrundar tal och utspel. Jönköpings-Postens politiska redaktör Csaba Bene Perlenberg är programledare och får sällskap av följande panel:

• Anna Herdy, ansvarig för Vänsterpartiets nya mediesatsning och fd chefredaktör Flamman

• Emma Høen Bustos, ledarskribent Dagens Nyheter och chefredaktör Liberal Debatt

• David Lega (KD), Europaparlamentariker

• Jessica W. Sandberg, kommunikationsexpert och grundare av byrån Besvärlig sedan 1977

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy