Annons

Annons

Annons

Badhusmiljonerna

JSS klubbchef om badhusbeskedet: ”Vi är superglada”

Politikerna i kommunstyrelsen har beslutat att det ska byggas ett nytt, stort badhus vid Rosenlundsbadet. Jönköpings simsällskaps klubbchef Christin Berglund ser bara fördelar med beskedet, trots att något äventyrsbad inte ingår i planerna.

– Man har kanske inte kommit ut med budskapet att det går att bada och leka i de andra bassängerna, säger Christin Berglund.

Text

Christin Berglund, JSS, är lättad över att man nu planerar att satsa på en helt ny simhall, eftersom simsällskapet då kan fortsätta träna under tiden: ”Nu gäller det bara att detta badet inte rasar innan det nya är klart”.

Bild: Elin Elderud

Annons

Tiden inför ett beslut om att bygga nytt eller renovera Rosenlundsbadet i Jönköping har varit ångestfylld för Jönköpings simsällskap. Vid beslut om renovering hade föreningen förlorat möjligheten att träna och hålla i simundervisning under lång tid, så för dem var det enda vettiga att bygga nytt. På tisdagen tog politikerna i kommunstyrelsen just det beslutet, och nu återstår ett godkännande från kommunfullmäktige. Christin Berglund, klubbchef i JSS, är överlycklig.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på jp.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan