Annons

Annons

Annons

Jönköpings län

Dela med dig av dina minnesvärda ögonblick – din bild kan bli del av bildspel på JP!

Jönköpings-Posten är på plats där nyheterna händer och ger våra läsare inblick i både stora och små ögonblick varje dag. Nu vill vi se läsarnas minnesvärda ögonblick!

Dela med dig av en bild från något ögonblick i ditt liv från 2020-2021, så kan det bli del av ett bildspel på JP.se.

Text

Utflykter, fiskelycka eller en ny hundvalp – minnesvärda ögonblick kan vara både små och stora. Nu vill vi se er läsares minnesvärda ögonblick! Foto: Privat

Annons

Vi vill vara med våra läsare genom livet och berätta om ögonblicken som sker runt om i vårt spridningsområde varje dag, året om.

Nu vill vi även se vad ni har för ögonblick som ni minns extra tydligt! Det kan vara en stor händelse – som köpet av en hund som berikat JP/Jnytt-medarbetaren Anette Svenssons familj – eller något lite mer vardagligt, som fiskelycka under en utflykt med kollegorna, som chefredaktör Herman Nikolic minns med glädje.

Annons

Annons

Stort som smått – vi vill se bilden på ditt särskilda ögonblick från 2020 och 2021!

Mejla din bild, en kort beskrivning av ögonblicket samt fotografens namn till red@jp.se senast 2 oktober, så finns chansen att den kommer med i ett läsarbildspel på vår sajt!

Tänk på att bilden ska vara tagen av dig själv, eller att du har fotografens tillstånd att dela bilden, av upphovsrättsliga skäl.

Fotnot: Ser du artikeln via vår Facebooksida kan du även dela med dig av bild i kommentarsfältet där. Vi har dock på grund av administrativa begränsningar tyvärr inte möjlighet att ta emot bilder per post.

Varje fisketur är minnesvärd för chefredaktör Herman Nikolic. Men att dessutom få uppleva fiskelyckan tillsammans med redaktionskollegorna under en utflyktsdag på Hökensås, det blev ett lite extra starkt minne. Foto: Privat

Vilket ögonblick när en ny lurvig kompis flyttar in! Anette Svensson på JP/Jnytt delar med sig av det minnesvärda ögonblicket när hennes familj fick en ny gosig familjemedlem i storpudeln Benny. Foto: Privat

Att packa ryggsäcken med fika och sedan ge sig ut på utflykt – det leder ofta till minnesvärda ögonblick, tycker Terese Karlsson, reporter på JP/Jnytt. Bilden är tagen under en vandring på ett snötäckt Komosse väster om Jönköping i vintras.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan