Annons

Annons

Annons

Fotboll

Rysare väntar Assyriska – så ska kontraktet säkras • Bli kund på JP/Jnytt för att följa dramat

Spänningen tätnar i bottenstriden.
Med två omgångar kvar närmare sig ett avgörande.
De livesända matcherna som återstår i ettan södra följer du som prenumerant på JP/Jnytt.
– Vi livesänder Assyriskas matcher hela vägen fram tills säsongen är avgjord, säger Herman Nikolic, ansvarig utgivare JP/Jnytt.

Text

JP och Jnytt livesänder Assyriskas viktiga säsongsavslutning.

Bild: Carl Ljungquist, Donald Sandström

Annons

Med två omgångar kvar av ettan södra fortsätter Assyriska IK att slåss i botten av ettan södra. Med anledning av förlusten hemma mot topplaget Skövde AIK så väntar dessutom måste-matcher för Assyriska i de två omgångar som återstår att spela.

– Idrott handlar om att ta sig igenom både vinster och förluster. Det blir mycket känslor i de här matcherna på sluttampen. Känslor som våra prenumeranter kan följa live på sajten, säger Herman Nikolic.

Om säsongen slutar i dur eller moll för Assyriskas del är ännu ett oskrivet blad. Innan säsongen gör bokslut väntar ett möte med ännu ett topplag, nämligen Oskarshamn som är inblandade i toppen av tabellen och jagar en plats i superettan.

Gustav Sahlins Assyriska IK jagar nytt kontrakt i ettan södra.

Bild: Carl Ljungquist

Annons

Annons

Precis som under hela säsongen kan du som prenumerant hos JP/Jnytt se Assyriskas matcher på våra sajter eller direkt i våra appar. Den viktiga nyckelmatchen mot Oskarshamn är inget undantag. Matchen spelas klockan 13.00 på lördag, och sändningsstart är 12.50.

– Det känns naturligtvis bra att kunna erbjuda våra fotbollsintresserade prenumeranter matcher som betyder något, säger Herman Nikolic.

Assyriskas skyttekung Amars Muhsin har gjort 13 mål den här säsongen. Han blir en nyckelspelare för Assyriska i avslutningen. Här ger Muhsin sin syn på vad som krävs i avslutningen.

– Det är bara hårt arbete och krig som gäller. Vi ska klara detta, sa Amar Muhsin till Sportens reporter Donald Sandström efter förlusten mot Skövde senast.

En hård strid väntar med två omgångar kvar av ettan södra. Assyriska behöver ta sig förbi någon av bottenkonkurrenterna Österlen FF, Lindome GIF, IFK Malmö FK och Åtvidabergs FF för att undvika nedflyttning till division 2.

Amar Muhsin berättar att det är krig som gäller i avslutningen för Assyriska. Laget ska göra allt för att undvika degradering. De avslutande matcherna ser prenumeranter på JP och Jnytt.

Bild: Donald Sandström

För att se sändningarna behöver du först bli kund hos JP, här eller Jnytt, här. Du som redan är prenumerant har tillgång till matcherna utan extra kostnad.

Annons

Annons

För bäst användarupplevelse rekommenderas apple-tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. Tack vare vår nya publiceringsplattform fungerar nu även chromecast och Apple Airplay i apparna.

Det går givetvis även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator. På våra sajter kommer helgens match och alla övriga matcher finnas kvar och tillgängliggöras som repriser.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan