Annons

Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om SSL

Mitt i slutspelsdramatiken - trotjänaren förlänger med Mais: ”Ganska självklart”

Det jublades i Nyhemshallen redan innan söndagens match mot Falun. Då meddelade nämligen Mullsjö att Sebastian Palmqvist har förlängt sitt kontrakt.

Sebastian Palmqvist förlänger sitt kontrakt med Mullsjö.

Bild: Bildbyrån

Annons

I elva år har Sebastian Palmqvist spelat i Mullsjö. Nu står det klart att det blir minst tre år till. Han har nämligen förlängt sitt avtal med klubben.

– ”Palle” ska bära laget med sin inställning och sitt spel på banan. Han är en absolut nyckel i vårt lagbygge, säger sportgruppens Daniel Unoson.

28-årige Palmqvist är en av Mullsjös klart bästa spelare och säger så här om beslutet att krita på ett nytt kontrakt:

Annons

Annons

– Det har varit ganska självklart att förlänga. Det finns såklart vissa faktorer som skulle kunna gjort att jag skulle flyttat närmare Köping. Men Mullsjö för mig är mitt hem, så det var ganska självklart att skriva nytt, säger han.

Centern blev Mais bästa poängplockare i grundserien med sina 47 poäng. Och han gör ingen hemlighet av att det är mot SM-finalen han siktar.

– Jag hoppas att vi tagit ännu mer steg. När publiken nu kommit tillbaka på riktigt så tror och hoppas jag att det kan göra att vi kan nå Globen för första gången snart. Det är någonting som gnager i en, att man inte varit där än, menar han.

LIVE-TV tisdag 18.20: Tredje mötet i kvartsfinalserien mellan Falun och Mullsjö – se matchen här

Annons

Annons

Till toppen av sidan