Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

På Stan

Magnus öppnar pizzeria – i sin egen trädgård: ”Vi gör nya pizzor efter säsong”

Det började med att Magnus Åström köpte en vedeldad pizzaugn och hade lite grannar på besök under fotbolls-EM förra året.

Nu har matlagningsintresset blivit business och fredagen den 29 april är det premiär för Pizzeria Trånghalla.

– Vi har alla tillstånd på plats och ett bolag så nu är det skarpt läge. Det känns jättekul att få testa det här på fler än de närmaste, säger han.

Det är ett hantverk att hantera ugnen, att få till rätt temperatur och att snurra pizzorna snabbt och på rätt sätt.

Bild: Pär Grännö

Annons

Till vardags är han rådgivare på en bank, men några gånger i månaden framåt kommer han även att kunna titulera sig som pizzabagare. Under namnet Pizzeria Trånghalla ska han med hjälp av grannen Damir Eminovic nämligen baka och sälja pizzor.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.

Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy