Vid pizzeria Giannino står 23-årige Hassan Hosseini och röker. Det visar sig att han är en riktig kebabexpert som jobbar professionellt med mat och praktiserar på pizzerian. Hans första kebabminne går tillbaka till tiden när han var tolv år och bodde i Iran. Nu för tiden behöver han inte ens köpa kebab eftersom han får massa mat gratis på praktikplatsen. Han berättar om att det finns många olika typer av kebab, bland annat döner och shish. Kebabköttet som man använder kan också variera, till exempel kebab med fläskkött kallas ofta för gyros. Hassan rekommenderar kebabälskare att besöka Giannino och Jönköpings Kolgrill.
Läs vidare med Digital!
Läs dina lokala nyheter för 8 kr/vecka i 8 veckor - du betalar 32 kr/månad. Därefter tillsvidare 129 kr/månad.
Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.
Visa vad som ingår i Digital
Det här ingår i Digitalpaketet
- Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
- Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
- Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.