Annons

Annons

Annons

Habo

Robinson-profilen från Habo om sin tid i tv-rutan: ”Vissa har fått en felaktig bild”

Utmanande, helt fantastiskt och maxat – så beskriver Henrik Appelberg sin tid i dokusåpan Robinson. Ett äventyr som kröntes med en tredjeplats under finaldagen.

– Men det var mycket som inte visades, så vissa har fått en felaktig bild av hela säsongen, avslöjar han.

Text

När Henrik Appelberg inte syns i tv-rutan arbetar han som idrottslärare på Junedalsskolan i Jönköping. För att hans kollegor och elever inte skulle veta om twisten, där Henrik dök upp mitt i pågående Robinson-säsong, tvingades han ljuga. Han hittade då på att han renoverat ett hus i Italien. Foto: Pressbild/TV4.

Annons

Att vara fast på en exotisk ö i Västindien med knappt någon mat och fysiskt krävande tävlingar om dagarna, samt ett kamera-team som följer ens minsta rörelse, är något 46-årige Henrik Appelberg vet allt om numera. Förra året sökte Habo-bon till klassiska tv-programmet Robinson. Han blev inte en av de ursprungliga deltagarna, men eftersom flera lämnade ön, på grund av att de bland annat insjuknat i covid-19 eller att saknaden efter familjen blivit för stor, fick han en ny chans. Han, och tre andra nya deltagare, kom in som jokrar och han upplevde det som att de kastades in som ”mat” bland vargarna.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan