Annons

Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om HV71

HV vill dumpa trion: ”Ingår inte i en framtida HV-trupp”

HV:s nye sportchef Kent ”Nubben” Norberg håller på att formera sin första trupp i klubben. Nu meddelar han att det är tre spelare under kontrakt som inte ingår i klubbens framtidsplaner.

Oliver Bohm, Alexander Ytterell och Christoffer Törngren.

Bild: Bildbyrån

Annons

Det har varit en hektisk tid sedan HV blev klart för SHL. Nytillträdde sportchefen Kent "Nubben" Norberg har haft mycket att stå i när det kommer till att bygga kommande SHL-trupp.

Flera spelare har tillkommit och ett gäng spelare har fått lämna. Under tisdagen meddelade ”Nubben” också att tre spelare som står under kontrakt har fått beskedet att de inte ingår i nästa säsongs trupp. Det handlar om Oliver Bohm, Alexander Ytterell och Christoffer Törngren. De tre spelarna är inte heller med och tränar med laget just nu.

Annons

Annons

– Vi har meddelat de i dagsläget inte ingår i en framtida HV-trupp till nästa säsong. De har fortfarande kontrakt med HV och vi jobbar på att hitta lösningar för dem. Det kommer säkert att ta lite tid, men förhoppningsvis hittar vi lösningar, säger ”Nubben” i HVTV.

Där meddelar också kommunikationschefen Johan Freijd att det finns ett gäng spelare som klubben är överens med, men som man inte kan presentera än. Bland annat på grund av lite skattetekniska detaljer.

– Vi vill göra det 100 procent rätt och vi har tagit lite hjälp med de bitarna. Hellre att det blir rätt och tar lite tid än att vi hastar fram något också blir det fel i slutändan. Det är många olika regler och det tar lite tid. Men det känns bra, säger ”Nubben”.

Oliver Bohm kom till HV under den här säsongen och gjorde åtta poäng på 24 matcher. Alexander Ytterell, med Boro-Vetlanda som moderförening, återvände till HV inför förra säsongen. Han har totalt spelat tre säsonger i HV71. Förra säsongen spelade han sammanlagt 32 matcher och gjorde 15 poäng.

Även Christoffer Törngren, med flera år i HV-tröjan, dumpas alltså. Törngren kom till HV71 säsongen 2013/2014 och har, förutom en säsong i Färjestad, varit HV71 trogen sedan dess. I fjol gjorde Törngren 27 poäng på 52 matcher.

Oliver Bohm.

Bild: Bildbyrån

Annons

Alexander Ytterell.

Bild: Bildbyrån

Christoffer Törngren

Bild: Bildbyrån

Annons

Annons

Till toppen av sidan