Annons

Annons

Annons

Inflationen

Mästerkockens tips på bra och billiga maträtter: ”Satsa på grönsaker och grytor”

De höga matpriserna gör att det kanske är dags att tänka om.

– Köp inga färdiga produkter utan laga din egen mat. Och satsa mer på vegetariska rätter, säger Hassan Roshandel.

Text: 

Hassan Roshandel är numera chefskock på M/S Stena Germanica.

Annons

Han blev känd i hela landet efter sin succé i Sveriges Mästerkock för snart sju år sedan. Framgångarna gjorde att han startade restaurang Kajen 23 vid Atollen.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan