Annons

Annons

Annons

Coronapandemin

Efter restriktionerna – så mår krogarna i city nu: ”Kommer det bli dödsstöten?”

Den första april i år släpptes de sista restriktionerna och covid-19 klassas inte länge som en allmänfarlig sjukdom. Men de senaste åren har varit en annorlunda och påfrestande tid för restaurangbranschen.

– Kommer detta att bli dödsstöten för krogarna? Jag vill inte tro att det är så, vi ska klara det här också, säger Carina Stark, som basar på Dirty Dick's Saloon.

Text: 

Bild: Johan Forsman, Johan Forsman

Annons

Råvarupriserna stiger och många Jönköpingsbor kommer att få tunnare plånböcker, och detta precis när restaurangerna skulle hämta sig efter coronakrisen. JP/Jnytt gick ut på stan för att prata med personal på krogar och restauranger. Hur har sommaren varit hittills? Och hur ser man på den stundande hösten, med stigande priser och tunnare plånböcker?

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan