Annons

Annons

Annons

På Stan

Harryskrögarens krisdrag – nu får du mindre mat på tallriken: ”Du får ingen sämre produkt”

Brist på varor och höjda priser – inom krogbranschen är det många som oroar sig över vilka konsekvenser inflationen och lågkonjunkturen bär med sig.

Men Harryskrögaren Jon Espeset var förberedd.

Text: 

Brist på varor och höjda priser – inom krogbranschen är det många som oroar sig över vilka konsekvenser inflationen och lågkonjunkturen bär med sig. Men Harryskrögaren Jon Espeset var förberedd.

Bild: Josefine Mörberg

Annons

På grund av varubrist och dyrare råvaror är det många krögare som tvingas höja sina priser. Men krögaren Jon Espeset, som äger resturangen Harrys och nattklubben Sliver, förstod redan vid årskiftet att det var på väg och valde därför att vara förberedd.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan