Annons

Annons

Annons

Fotboll

Ha stenkoll på HV och Södra med nya Messengertjänsten: ”Du är igång inom en minut”

Är du intresserad av sport?

Gillar du HV71 och J-Södra?

Då kan du på ett smidigt sätt få veta precis allt som skrivs i Jnytt och Jönköpings-Posten om de båda lagen när Jnytt lanserar sin nya sporttjänst i Messenger.

Text: 

Sportredaktör Donald Sandström visar upp Jnytts Messengerkonto, där du nu kan följa allt det senaste som Jnytt och JP publicerar om HV71 och J-Södra.

Bild: Terese Karlsson

Annons

– Vill man vara säker på att inte gå miste om något som skrivs om de här klubbarna så är det här det bästa och enklaste sättet, säger Donald Sandström, sportredaktör på Jönköpings-Posten och Jnytt.

Tjänsten kommer att ligga på Jnytts Messenger och den som vill följa vad som skrivs kommer få ta del av allt material från både JP och Jnytt.

– Det är det som är så bra, är man prenumerant har man tillgång till både Jnytt och JP, fortsätter Donald Sandström.

Annons

Annons

Inbäddat innehåll

Att anmäla sig till tjänsten på Messenger är mycket enkelt och tar inte ens minut:

1) Öppna Messenger och skriv Jnytt.se i sökfältet allra högst upp.

2) Du kommer direkt in och får frågan vad du vill göra. Klicka på knappen ”följa sport”. Du får frågan om du vill följa HV71 eller J-Södra eller båda två. Välj ditt alternativ genom att klicka på det.

När du gjort det här kommer du per automatik att få en notis när nästa nyhet publiceras.

– Svårare än så är det inte. När du gjort det här kommer du per automatik att få nästa nyhet som publiceras. Snabbt och smidigt!

Fotnot: Har du tidigare skrivit meddelanden till Jnytt via Messenger och har kvar chatten i Messengerarkivet kan du skriva ”Meny” i ett meddelande så får du upp valet att följa/hantera sport.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan