Annons

Annons

Annons

Värnamo

Nordens största och första Amazonevent hålls i Gummifabriken: ”Som om att Zlatan, Ronaldo och Messi hade varit här”

Den 7-8 oktober kommer toppsäljare från hela världen till Gummifabriken i Värnamo för att föreläsa om hur man lyckas på världens största digitala marknadsplats, Amazon.

– Det här är första gången detta event hålls i Norden. Att ha fått hit dessa ”världsstjärnor” till Värnamo känns fantastiskt roligt, säger initiativtagaren och Värnamobon Carl Helgesson.

Den 7-8 oktober kommer toppsäljare från hela världen till Gummifabriken i Värnamo för att föreläsa om hur man lyckas på världens största digitala marknadsplats, Amazon. Intiativtagaren, entreprenören och Värnamobon Carl Helgesson. ”Målet är att hjälpa de svenska och nordiska företagen som redan säljer på plattformen att kraftigt öka sin omsättning och samtidigt ge verktyg och kunskap till de företag som är på väg in där”, säger han.

Bild: Christer Gallneby

Annons

Näthandeln har ökat kraftigt under de senaste åren och 2021 omsatte den 237 miljarder kronor enbart i Sverige. Den 7-8 oktober blir det nu en konferens i Gummifabriken som vänder sig till företag som vill lyckas på världens största digitala marknadsplats, Amazon.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan