Annons

Annons

Annons

Centrala Öster

TV: Se när de laddar för ruschen – så bakar du de smarrigaste kanelbullarna

För mycket mjöl är en vanlig orsak till torra bullar. Så vad är då hemligheten bakom en riktigt saftig och smarrig kanelbulle?

Det vet Emma, Noppharat och Malin på kafé Stuk i Jönköping. Här berättar de sina bästa knep – lagom till kanelbullens dag.

Text

Det bakas tusentals bullar till kanelbullens dag. På Stuk räknar man med en rusch av kanelbullesugna kunder den 4 oktober. Malin Holmgren och Noppharat Walczak tipsar om att inte snåla med smör och socker.

Bild: Robert Eriksson

Annons

Kanelbullarna förökar sig i en rasande takt på bakbordet på Stuk. Noppharat Walczak, Emma Plym och Malin Holmgren har satts på bulltjänst inför kanelbullens dag 4 oktober och de jobbar effektivt med förberedelserna.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på jp.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan