Annons

Annons

Annons

Jönköping

Deras hemodlade mat blev årets bästa måltidsbok: ”Roligt att så omfattande arbete uppskattas”

Anders Rydell är kulturchefen från Jönköping som blev kulturodlare i Uppland – där odlar han och sambon själva nästan all mat till sin familj. Nu har parets bok ”Modern självhushållning” fått Måltidsakademins finaste pris.

Text: 

Anders Rydell och Alva Herdevalls praktbok om hemodlad mat imponerade på Svenska Måltidsakademin.

Annons

November är månaden då den moderna självhushållaren Anders Rydell kan varva ner, efter att ha sått, skördat, syltat, mustat, konserverat och syrat sin egenhändigt odlade mat och dryck.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan