Annons

Annons

Annons

Huskvarna

De laddar inför pizzans ”nationaldag” – med 200 kilo kebab: ”Sjuka mängder”

Brukar det slinka ner en pizza under nyårsdagen? Det är du långt ifrån ensam om.

På söndag infaller årets stora pizzadag och på pizzeria Majstången i Huskvarna räknar man med att sälja upp emot 200 kilo kebab.

– Vi ökar försäljningen med fyra gånger mot en vanlig söndag, säger ägare Peter Ceylan.

Text

Bröderna Peter och George Ceylan driver pizzeria Majstången tillsammans sedan 2016. Innan dess var det pappa Efram som drev pizzerian.

Bild: Hanna Källebring

Annons

För de flesta inleds det nya året med en lugn dag i soffan, men som pizzabagare är det årets mest hektiska dag. På pizzeria Majstången i Huskvarna har förberedelserna inför nyårsdagen varit i gång länge.

0 kren månad

Läs för 0 kr i en månad.

Därefter 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på jp.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan