Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om J-Södra

KLART: JP sänder J-Södras försäsong – här är matcherna som visas

I april inleder J-Södra jakten på en allsvensk plats. Men först är det dags för försäsongsmatcher redan i vinter, där JP och Jnytt sänder två matcher.

– Det ska bli riktigt intressant att se J-Södras premiärmatch mot Åtvidaberg, säger Donald Sandström, sportredaktör på JP/Jnytt.

Text

Bild: EMMA WALLSKOG

Annons

Trots att det bara är januari och slask, börjar det snart närma sig start för årets fotbollssäsong.

I slutet av januari spelar Jönköpings Södra sin första försäsongsmatch av hittills åtta stycken för säsongen. Laget möter då Åtvidaberg den 28 januari, och matchen sänds på Jönköpings-Posten.

– Det ska bli riktigt intressant att se J-Södras premiärmatch mot Åtvidaberg och det känns kul att vi kan visa det för våra prenumeranter, säger Donald Sandström, sportredaktör på JP/Jnytt.

Annons

Därefter spelar laget ytterligare en match som sänds på våra sajter och appar, när J-Södra tar emot United IK Nordic den 7 februari.

J-Södra slutade på en tolfte plats i tabellen i fjol, och Donald Sandström tror att en nystart väntar för laget.

– Förra säsongen klarade ju sig J-Södra kvar med ett nödrop sedan man grejat kontraktet i Superettan i den allra sista omgången. Nu har man arbetat hårt med lagbygget och värvat spännande spelare samtidigt som man behållit stommen från förra säsongen.

Annons

– En annan sak som drar till sig intresse är om det blir ännu mer spansk prägel på laget i och med att nye huvudtränaren Andrés Garcia är spanjor, och dessutom har man kvar hans landsman Oscar García från förra säsongen.

Båda matcherna spelas på Jordbrovallen.

Med reservation för förändringar.

Fakta

Så ser du matcherna

För att se sändningarna på jp.se måste du vara prenumerant på Jönköpings-Posten. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på jp.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på jp.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan