Annons

Annons

Annons

Fotboll

Klart: JP/Jnytt sänder ännu fler försäsongsmatcher

JP/Jnytt fortsätter satsningen på livesänd fotboll.

Förutom tidigare kommunicerade matcher med J-Södra kan vi nu lägga till en handfull träningsmatcher med division 2-lag.

– Väldigt roligt att vi kan erbjuda försäsongssändningar även för lag utanför eliten, säger Donald Sandström, sportredaktör på JP/Jnytt.

Text

Husqvarna FF möter IK Tord – redan på lördag.

Bild: Patrik Sjöblom/Bildbyrån

Annons

Än så länge är det totalt fyra matcher som är bekräftade, med första mötet – IK Tord mot Husqvarna FF – redan på lördag klockan 15.00.

IK Tord avancerade till division 2 efter en kvaltriumf förra säsongen och har redan startat försäsongen med en seger mot division 3-laget IFK Tidaholm.

HFF slogs i toppen av Division 2 Västra Götaland i fjol, men var till slut fyra poäng från kvalplats till ettan. Även Husqvarna har inlett försäsongen – det gjorde man mot division 3-laget Jönköpings BK. HFF vann med 3–1.

Fakta

Här är division 2-matcherna JP/Jnytt sänder

4 februari: IK Tord–Husqvarna FF, 15.00
11 februari: Husqvarna FF–IFK Skövde, 12.00

18 februari: Motala AIF–Husqvarna FF
20 februari: IK Tord–IF Haga, 19.30

25 februari: IFK Kalmar–Husqvarna FF, 15.00

Annons

Annons

Förutom lördagens möte kommer prenumeranter på JP/Jnytt få möjligheten att se ytterligare en IK Tord-match – derby mot division 3-laget IF Haga – och två av Husqvarna FF:s försäsongsdrabbningar.

– Det är två lag med två olika ingångar. Ett vill slåss i toppen och ett vill etablera sig i division 2. Det kommer att bli mycket intressant att följa lagen den här säsongen, säger Donald Sandström.

JP/Jnytt har tidigare gått ut med att vi sänder ett par av Jönköpings Södras försäsongsmatcher.

Fakta

Så ser du alla matcherna

För att se sändningarna på jp.se eller jnytt.se måste du vara prenumerant på Jönköpings-Posten eller Jnytt. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här eller den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här eller här och att få tillgång till allt material på jp.se eller jnytt.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på jp.se/livesport eller jnytt.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan