Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om SSL

Innebandyfest med Mullsjö AIS och JIK i veckan – så ser du matcherna

En fullspäckad innebandyvecka stundar med fyra matcher på fem dagar när Mullsjö och JIK spelar om viktiga poäng i den nedre halvan av SSL.

Prenumeranter kan se sändningarna kostnadsfritt och så här gör du för att ta del av innebandyfesten.

Text

Bild: Patrik Sjöblom/montage

Annons

Till veckan bjuds det på godbitar för den innebandyintresserade.

På onsdag tar Mullsjö sig an Dalen på bortaplan. Dagen därpå ställs JIK mot Thorengruppen på hemmaplan, innan det blir ett andrum på fredagen.

Under lördagsmatchen gästar JIK tabelltrean Växjö. Slutligen knyter Mullsjö ihop den sprakande innebandysäcken på söndagen när de möter AIK.

För att se sändningarna behöver du vara prenumerant och sändningsartikeln publiceras på matchdagen. Du som inte är prenumerant kan enkelt bli det genom att följa instruktionerna i faktarutan nedan.

Oskar Malmgren Mullsjö AIS

Bild: Patrik Sjöblom

Annons

För att se matcherna måste du bli kund hos JP (här) eller Jnytt (här). Samtliga matcher kommer att finnas tillgängliga på jp.se/livesport och jnytt.se/livesport och där kommer man även kunna se matcherna i repris.

Annons

Hannes Nyström Jönköpings IK

Bild: Patrik Sjöblom

Fakta

Veckans sändningar i SSL:

15:e februari 18:30: SSL, herr: Dalen-Mullsjö
16:e februari 18:30: SSL, herr: JIK-Thorengruppen
18:e februari 16:30: SSL, Växjö-JIK
19:e februari 17:00: SSL, herr: Mullsjö-AIK

Fakta

Så ser du sändningen

För att se sändningarna på jp.se eller jnytt.se måste du vara prenumerant på Jönköpings-Posten. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här eller den här här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här eller här och att få tillgång till allt material på JP eller Jnytt.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på jp.se/livesport samt jnytt.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan