Annons

Annons

Annons

På Stan

Tony lämnar krogbranschen: ”Vill sälja när vi är på topp”

Inflation och skenande priser. Många krögare säljer sina restauranger, däribland Tony Yesil.

Men det är inte krisande ekonomi bakom beslutet, intygar han.

– Vill du ha någon som berättar om kris, då har du kommit helt fel.

Text

Först lagerjobb, sen bilsäljare och därefter blev det krogbranschen. Nu planerar Tony Yesil för en ny karriär.

Bild: Robert Eriksson

Annons

Sedan september 2016 har det stått Sushi 036 på väggen till Klostergatan 63, strax intill Lindströms konditori. Det var då som Tony Yesil lämnade karriären som bilförsäljare bakom sig och blev restaurangägare.

0 kren månad

Läs vidare med Digital

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på jp.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan