Annons

Annons

Annons

Jönköpings län

Mer till fler – nytt erbjudande till dig som läser JP digitalt

Mer till fler!

Nu lanserar vi ett spännande samarbete där du som JP-läsare enkelt kan lägga till Expressen och DN i din sajtprenumeration.

Detta tack vare att Jönköpings-Posten och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News.

Nyligen berättade vi om att alla kunders digitala konton flyttar ihop i samma databas som våra systertidningar Expressen och Dagens Nyheter. Det betyder att du som är kund loggar in med samma inloggningsuppgifter på JP och på Expressen eller DN, om du även är kund hos någon av dessa.

Nu tas nästa steg när vi lanserar ett helt nytt digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt. I +Allt ingår JP.se, vår app samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kan alltså, i en och samma prenumeration, läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

Annons

Annons

Från och med den 27 februari 2023 kan du som har en prenumeration på JP Digital uppgradera ditt abonnemang - och ta del av både Dagens Nyheter och Expressen.

– Personligen tycker jag att det är väldigt smidigt att använda samma inlogg på flera plattformar. Det är kul att vi, till en ganska blygsam peng, nu kan erbjuda JP:s prenumeranter mer läsning utöver den riktigt lokala journalistiken. Här ser vi en stor fördel med att ingå i en större mediekoncern, säger Patricia Svensson, chefredaktör och ansvarig utgivare på Jönköpings-Posten.

Patricia Svensson, chefredaktör och ansvarig utgivare på Jönköpings-Posten.

Bild: Pär Grännö

– JP står stark i dag och för oss är givetvis Jönköpingsområdet viktigast i världen - men ofta vill man ju faktiskt ta del av mer än enbart de nära nyheterna. Nu kan vi lösa det och ge er som prenumererar på JP Digitalt också riks- och världsnyheter, utan att ni måste lösa flera olika abonnemang, fortsätter hon.

Du som redan har en prenumeration på JP Digital kan uppgradera din prenumeration, och du som inte redan är kund kan teckna +Allt till ett förmånligt pris på vår sajt.

Annons

(På grund av tekniska begränsningar kan vi idag inte erbjuda kunder på pappers- och e-tidning att uppgradera på samma sätt. Vill man som total-, digital premium- eller helgkund ta del av +Allt får man köpa det som en separat produkt).

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan