Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om SSL

Stor innebandyfest när JP sänder SSL-finalen

På lördag är det dags att kora svenska mästarna på både herr- och damsidan i innebandy.

Du som är eller blir prenumerant ser den sex timmar långa innebandyfesten på sajten.

Text

Emil Nilsen från Jönköping fick vinna guld med Falun i fjol. Får han vara med om det i år igen? Få svaret på sajten på lördag!

Bild: PER WIKLUND

Annons

Mullsjö åkte ut redan i kvartsfinalserien mot giganten Falun, som nu är ett av finallagen när det på lördag är dags för final i SSL.

Men trots att det inte är något Jönköpingslag som får spela final, finns det andra Jönköpingsbekantingar att hålla koll på i finallagen, både på herr- och damsidan.

Lagen som gör upp om SM-guld är Storvreta och Falun på herrsidan, och Pixbo som får ta sig an Thorengruppen på damsidan.

Annons

Annons

Du som är eller blir prenumerant kan se både dam- och herrfinalen i en enda lång sändning på sajten på lördag, med start 11.30. Förutom matcherna bjuds tittarna på studio med experter och gäster, där bland andra de båda förbundskaptenerna på herr- och damsidan gör besök.

Fakta

Här är spelarna med koppling till Jönköping i finallagen

Falun:

Emil Nilsen

Storvreta:

Filip Björk

Otto Weidman

Pixbo:

Alma Kilpeläinen

Cajsa Elm

Thorengruppen:

Jonna Stenvall

Fakta

Så ser du sändningen

För att se sändningarna på jp.se måste du vara prenumerant på Jönköpings-Posten. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på jp.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på jp.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan