Annons

Annons

Annons

Senaste nytt om SSL

Se alla SSL-matcher med JIK och Mullsjö på JP/Jnytt

Nu drar SSL-säsongen 23/24 igång igen för både Mullsjö och Jönköpings IK.
Hela hösten och vintern ser du samtliga matcher med de båda lagen på JP och Jnytt.

Jönköpings och Mullsjös samtliga matcher ser du som är eller blir prenumerant på sajten.

Bild: Patrik Sjöblom, Martin Andersson

Annons

Förra säsongen kunde du som är prenumerant se JIK och Mullsjö på JP och Jnytt under stora delar av säsongen.

I år ser du båda lagens matcher på sajten, inklusive slutspel och final.

– Man myser. Det känns väldigt bra att vi kan erbjuda både befintliga och nya prenumeranter detta, än en gång. Det är varken enkelt eller billigt att skaffa den här sortens sporträttigheter så jag är glad över att vår ägare Bonnier News Local ändå väljer att satsa på lokal sport på det här sättet, säger Patricia Svensson, ansvarig utgivare på JP/Jnytt.

Jönköpings IK tog emot Pixbo i premiären den 15 september och dagen efter spelade Mullsjö borta mot Växjö. Och redan den 29 september är det dags för det första derbyt de båda lagen emellan.

Annons

Annons

– Jag hoppas att våra innebandyfantaster i Jönköping och Mullsjö uppskattar satsningen – livesända matcher är ju faktiskt den bästa sportbevakning man kan få, säger Patricia Svensson.

Jönköping slutade under fjolåret på en tiondeplats, medan Mullsjö blev åtta och därefter utslaget i kvartsfinal mot Falun.

Matcherna, tillsammans med all annan livesänd sport vi sänder på sajterna, hittar du på vår livesport-undersida. Den hittar du HÄR för JP och HÄR för Jnytt.

Fakta

Så gör du för att se SSL på JP/Jnytt

För att ta del av livesporten på JP och Jnytt krävs en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, alternativt på tidningarnas e-tidning eller papperstidning. Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Har du idag en sajtprenumeration på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt i sändningen eller redan nu genom att klicka här för JP eller här för Jnytt. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom - alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på sajten och i appen på sidan för livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Pelle Tarenius, Mais.

Bild: Martin Andersson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan